Friday, February 10, 2012

Setelah sekian lama..

Adoiii.. macam nak patah pinggang rasenye!!

Lame gile x bendera merah, 2thn lebih kot, tu pon lepas abang dah fully botol, 2 bulan jek bendera merah pastu lekat, huhuuu... so ada la dlm 4 thn xberdarah.. tu yg rase mcm nk berguling jek skrg ni, nasib baik kat ofis n nasib baik dah jumaat.

Cari² painkiller mlm td xdop pulok. nasib baik en ddy baik hati tlg urut, huhuuuu.. tp mase urut jek lega, lps tu rase cam nk tercabut pinggang balik.. adesssss

Adehhhhhhhhh..dehhh..dehhhh

3 comments:

MaMa NuRuL said...

lagi 2 bulan lekat pulopppp.hehehe

Zura said...

adoiii...nnti dulu!!!
tp kalu ada nak buat cmne, rezeki, kuikuii...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)